piezes

H.N.Y

Nu kör vi!
Gott nytt år alla människor!

Ha ett h'lvetes bra nyår, det ska vi ha!
Kramizz

 

Naglar


Två usla kort på hur naglarna för nyår ser ut!
Kramizz

 

I'm an insane genius!


Går och lägger mig. Somnar nog efter ett eller två avsnitt av den bästa serien i världen!
Hoppas ni haft en bra dag!
Kramizz

 

Every end is a new beginning


Mycket de senaste dagarna har handlat om nyår och idag är inget undantag. Har handlat med pappa och ska snart sätta igång att måla nyårsnaglar och bestämma lite smycken m.m. Jag hoppas detta nyår blir bra, vill inte börja året med något tråkigt som kommer förstöra. 2013... det ska bli ett bra år, bättre än 2012 i alla fall!
Kramizz

 

Hemlisar


2013 händer det grejer här...
Bloggen kommer stängas ned första januari för en hel-renovering och jag hoppas ni blir mer intresserade av allt nytt jag ska börja med. Ser i alla fall fram emot att driva det jag ska skapa under de dagarna. Men så ni vet så lämnar jag inte "mig" helt och hållet! 
Kramizz

 

Natti natt

Efter ett träningpass, lite kortspel med familjen och redigerande av bilder så säger jag godnatt.
Tänker lägga mig och somna till filmen War horse, sweet dreams!

Kramizz

 

One of those days...

Har en sådan där djup dag som jag kan ha ibland. 
Depp musiken är på och jag bara sitter och stirrar in i väggen eller på bilder och tänker tillbaka på saker jag varit med om och hur saker kunde ha varit osv.... Varför ska man ens behöva tänka ibland? Tänk om man kunde stänga av hjärnan, vad skönt det skulle vara! Ska snart träna lite i alla fall och sen lägga mig framför en bra film tror jag! 

Hoppas allt är bra med er!
Kramizz

 

Nya tag!

Dagarna går så snabbt!
Känns som man varannan dag inte har något att göra men sen nästa dag kommer man på massor av saker man kunde ha gjort i stället.... Har tränat varje dag i alla fall så det känns bra. Men jag har inget att göra under dagarna. Det är planer inför nyår som gäller... kläder, skor, folk, ställe, hur osv... Men jag orkar inte ta tag i det alls. Ska göra ett nytt försök idag!

Stannade hemma igår och var med familjen framför TV:n, bror hade lan med kompisar så somnade sent (ungefär 3-4?)... 
Är väldigt lättväckt och eftersom dom pratade så kunde jag knappt sova tills jag kom på att jag har öronproppar! Smart-poäng där!

Kramizz

 

Bästa sidan

"Följ mig på Weheartit">


Bästa sidan för inspiration. Liknar nog thumblr väldigt mycket men tycker denna sida är så bra! Kan sitta i flera timmar och bara bläddra bland tusentals bilder som man på olika sätt kan sitta och relatera till. Både djupa och roliga bilder, superbra!
Kramizz 

 

New in the house

Fick denna Brittiska snyggingen i julklapp. 
Riktigt bekväm och jag är så nöjd över den. Kommer nog användas ofta, dock är den lite för stor men jag älskar stora tröjor så det gör ju ingenting! 

Kramizz

 

Nostalgi

Vaknade vid 10 ungefär.
Har efter det upplevt gamla barndomsminnen från programmet Galactik Football, ätit frukost och värmt mig under USA-filten. Galactik Football var ett program som gick på kanalen Jetix, någon som minns? Jag och bror älskade det och jag tycker fortfarande det är sjukt charmigt.. hihi. 

Himlen är klarblå idag så ska kanske ut och fota lite, annars så får jag se till att hitta på något annat. Kanske träffa någon vän eller förbereda inför nyår litegrann. 

Söta, hon var min "idol" i serien... vad patetik jag är... skäms..
Kramizz

 

 

Pink

Sa hejdå till Elin för ett tag sedan efter att ha varit ute och gått med Carmen och Amanda blev det också. Trevliga flickor det där! Så fick mig ungefär en timmes promenad och det behövdes, ska träna mer nu. Arma, mage och återigen mage, ska nog kika på ett House avsnitt under tiden. Det är så himla skönt med jullov! Inga måsten och man får bara vara som man vill hela dagarna. När jag bara är hemma är jag oftast osminkad och i myskläder, varför göra sig i ordning i onödan....? 
Vad som händer i morgon visar sig, har inget planerat precis, mycket handlar om att förbereda inför nyår så ska nog se ut lite kläder osv! 

Nu träning!
Kramizz

 

Living in my pajamas

Nu har kusinerna åkt och det känns himla tomt här hemma. 
Går fortfarande runt och strosar i pyjamas och fastnade framför en beckfilm som gick på nån +kanal. Städade efter det mitt rum och sitter just nu och tittar på House. Vid halv fyra så får jag besök från munktorp, då kommer Elin hit och det är alltid trevligt att träffas. Så det blir nog super, vi kommer nog gå ut och gå med Carmen senare.  

Fast nu är det dags att byta om från denna myshet..
Kramizz

 

I won't grow up...

Lite bilder från igår. 
Det byggdes en jättefin snögubbe som vi senare förstörde med snöbollar och tacklingar... moget av oss, men den hade faktiskt rasat i alla fall eftersom det var plus-grader och den började redan luta på kvällen! Igår kväll vid halv 11 så körde jag och kusinerna världens snöbollskrig och jag blev sådär härligt mulad i snön... var som att vara liten igen och det är ju underbart! 

En KASS bild som jag bjuder på.. bror är inte den skickligaste med kameran... 
Kramizz

 

Food

Dagen slutade varken med bowling eller något annat då allt redan var bokat eller stängde tidigt.. 
Så vid sju så gick alla hem till farmor där vi åt. Efter det så tittade jag och kusinerna i lite gamla fotoalbum och fick plötsligt väldig lust att leta reda på filmerna från när jag och min bror var liten... det ska jag be mamma göra någon dag snart! 

Hoppas ni haft en bra annandagjul! 
Kramizz