piezes

Tomorrow it's december

Säger god natt redan nu då Hanna och jag förmodligen kommer somna av alla filmer eller av skratt. För det sista blir det alltid mycket av...så trevligt att ha henne här så det blir en kanon fredag! Imorgon så kommer vi gå upp för att se första avsnittet av julkalendern, åh vad mysigt!!!

December, please make wishes come true! 
Kramizz

 

New in the house

Allt bra?
Gick en skön promenad i vintervädret hem från skolan. Sjukt skönt att komma hem och känna att det sticker lite i kinderna. Jag och mamma åkte för att handla mat direkt så han knappt komma innanför dörren. Vi tog även en sväng förbi H&M och fick med mig detta hem. En vanlig brun tröja 199:-, en vit halsduk 99:- och två sockor 40:-/st. Underbart och behövligt till mina nya kängor! Ikväll så kommer Hanna hit och vi ska se lite av Erics DVD samt disney, hon sover även kvar här i natt, myyss! 

Hoppas allt är bra med er!
Kramizz

 

Astronaut

God morgon! 
Sitter på vård, vård, vård och det är fredag. Visste att det var kallt i skolan så satte på mig den mysigaste tröjan jag äger, till det tjocka tajts och en svart tjock sjal! Det bästa är att schemat är så skönt och kort, vård, medicin, lunch och svenska som vi bara ska se film på.. Romeo och Julia...! Sen är det helg, awesome! Är helt överspelt över tanken på att det är helg och första december i morgon! Det betyder jul, jul o vad jag längtat. Det bästa är ju att det faktiskt är lite snö på backen här! 

Spelas ganska mycket på min spotify just nu, så skön låt! 
Kramizz

 

Forever young

Det blev en tur till Kabbe i alla fall och det var så sjukt värt det!
Träffade några av mina gamla lärare och det blev kramar och berättelse på berättelse om hur det går på Ullvi, om jag trivdes osv. Men det var bara kul, sen att gå runt i sina gamla korridorer, se sitt gamla skåp och gamla platser med mycket minnen. Kan knappt tänka mig att det bara var ett halvår sedan jag gick där. Känns som det var flera år sedan, väggarna hade lixom krympt... 
Kom hem vid  halv sju och lagade då mat (kyckling, keso och bulgur) mums! Efter det så låg jag och bror framför en film och gjorde ingenting! Skönt ibland det också, i morgon är det fredag för er som inte vet!! 

Kramizz

 

Snart i mål

En lektion kvar och det är matte... 
Fryser som ett as trots tjocktröja och en tröja under... tror inte att skolan är rik nog att ha värmen på! I så fall så är värmen sjukt dålig, usch, hatar att frysa! Fick i alla fall en kopp te tack vare Frida. Guld värt då jag kan värma mig lite med det och det är gott. Har väldigt med beslutångest om vad jag ska göra efter skolan, antingen ska jag på min gamla skolas öppet hus med massa folk eller så ska jag hem och inte göra någonting. Vi flyttade fram provet i svenska en vecka då det var dåligt planerat (!!!) så har ingenting att göra och det är så himla skönt, då blir det glo House och vila. Men tror det blir öppet hus... hehe!

Älskade, gröna, nyttiga, friska, varma te!
Kramizz

 

True .. so trueBättre uppdatering senare, just nu skola sen måste jag plugga som en galen gnu eller något.. 
kramizz

 

Is it heaven or hell?

Förlåt för den kassa uppdateringen idag. 
Talar faktiskt sanning då jag säger att jag varit rätt upptagen. Först och främst var det skola och det var inget speciellt med det, det gör man ju fem dagar i veckan så vad ska hända? Efter skolan var jag på utvecklingssamtal och ja, speciellt? Svar nej. Pratade bara om hur jag trivs och om hur jag kan göra saker bättre osv. 
           Efter kvartsamtalet så åkte jag direkt till Hanna, för hon hade fått sin Eric Saade - DVD (!!!!!) och gissa om vi blev 3 år igen? Så glodde på den hela eftermiddagen med henne! Ska också beställa den så klart! 
Nu sitter jag och pluggar lite literatur och det är bajssvårt! Vet inte vad jag ska ta mig till! Läraren skulle ha en genomgång i morgon om vad vi skulle kunna, vi får en dag på oss att plugga... stoppar huvudet i sanden och stannar där tror jag. Hatar att ha panik inför prov! Ingen träning heller pga stängd hall, buhuhuhuhuhu! Skitdag, ska träna styrke nu och rensa huvudet ite!

Hoppas ni mår bra! 
Kramizz

 

Missa inte!

Men hej på er!
Har suttit i säkert 3 timmar sammanlagt och pluggat litteratur! Har prov på fredag och hade ögoninflammation under genomgången så jag fattar inte någonting! Det hjälper också att det bara står stödord på presentationen som jag fick att plugga på. Hurray! 

Tog en pause pga House såklart.. så (svärord) bra! Älskade serie, får inte nog! Nu ska jag gå och lägga mig bara så ni vet, upp lite tidigare i morgon pga detta...


07:30 - 07:50 Vakna med The Voice
07:50 - 08:25 Mix Megapol Äntligen Morgon
08:35 - 08:50 Mix Megapol Göteborg (via länk)

Omg, hihi!
Kramizz

 

mys mums

Äntligen hemma från skolan!
Dagen har både varit kul med ex basket på idrotten, men också jobbigt för att dagen har varit kall. Att frysa verkligen heela tiden gör att man blir sjukt trött då man kommer hem, nu på med mjukisar och värma sig med kaffe. Unnade mig en pepparkaka, smakar ju jul och det vill jag ha just nu, Åh längtar så! House, kaffe, mellis, nu mår jag bra!

Lööve!
Kramizz

 

Kvällsmål

Nyss kommit hem från träning. 
Usch vad skönt det är att träna, så himla bra och man kan både göra sig av med ångest och tankar. Dock så blev jag irriterad idag då jag kände att jag inte kunde "visa vad jag kan" under vissa perioder och det var tråkigt! Men det är lugnt, jag sprang ju i alla fall som en galning och blev sjukt svettig! 

Nu sitter jag framför ett avsnitt pokémon. Det är så sjukt barnsligt men också så sjukt bra.. haha! 
Kvällsmålet är lite yoghurt med färska blåbär och en knäckemacka med Keso samt en kopp te. Mumma! 

Hoppas allt är bra med er! 
kramizz

 

I'm a smart person, i just do stupid things

Har suttit och tränat lite engelska glosor. Har 30st till i morgon och lärde mig dom på typ 5 minuter, problemet med glosor är att det är enkelt att lära in men så fort man har haft förhöret så försvinner dom igen... 
I dag så har jag för första gången klagat på en lärare om mitt egna prov. Tyckte jag förtjänade högre än vad jag fick och lyckades faktiskt få läraren att också tycka så, så fick det betyget jag ville ha, med all rätt! 
Ni hade förstått att jag blev arg om ni sett det själva, jag lovar. Men jag och läraren har aldrig kopplat så det kan ligga lite bakom betyget.. whatever, nu är det över, dags att gå vidare! 

Ska senare iväg och träna, ska bli skönt. Tränade styrke i 45min igår men är fortfarande redo att träna mer, träna träna träna! Finns knappt något annat i mitt huvud, det är ju det bästa som finns! 

Hoppas ni mår bra!
Kramizz

 

Nails and workout

Tog mig faktiskt lite tid att göra mina naglar på eftermiddagen. 
Har varit hos Hanna och sätt sista delen av Williams lista, han är ju för go! Solsidan är sett och nu väntar Beck och ett styrkepass för min del. Abstinensen efter träning rycker i mig och det ska bli skönt att göra av med lite energi och helgens gottogheter. Hantlar och pilatesboll är framme, dags för workout! 

Lila med guldkors ska det föreställa... host!
Kramizz