piezes

Sista april..

...det är väl vad den här dagen handlat mest om.
Planer hit och dit och nu har det bestämts massa, ska bli en superbra kväll med lite festande och trevligheter! En brasa måste man väl gå och titta på också? Men det får bli om vädret tillåter, annars tror jag vi stannar inne i alla fall! 
Hoppas ni får en awesome kväll och glad valborg på er! (eller vad säger man?)

 

Champion

Hemm från en kort skoldag.
Måndagar för mig är inte så himla jobbiga och det är ju bara underbart! Ska dock göra lite läxor snart, efter några avsnitt av OTH.. 
 

 

Let what you love, be what you do

Skön söndag. 
Har verkligen skämt bort mig själv, sett filmen Mean Girls, (helt okej film) sett serier, haft ansiktsmask, hårinpackning samt fixat naglarna. Så nu ska en fräschare Linnéa snart säga "hello to bed" och lyssna på lite musik innan jag somnar..

Hoppas ni haft en bra helg, kram på er!
 

 

So touching !

 Minns ni detta från årets Melodifestival? Minns att jag satt och rös som satan över det, det gjorde jag den här gången också, så himla fint och rörande!

 

28 april 2013

Fyra bilder från i fredags. 
Hanna var hundvakt och jag passade på att fota, såklart! Så mysigt att fota djur ju, detta är Zazza!
 

 

DLT

Som sagt så tränade jag fyra timmar igår!
Först ett pass mellan 10-12 och sedan ett pass mellan 14-16, det känns idag kan jag säga!
Väldigt krävande men roliga träningar och jag inser mer och mer hur mycket jag tycker om basketen, helt underbart! Men idag så får de bli en helt värdelös söndag med mycket vila, mina ben är lite spagetti-liknande. Ska se serier/nån film, försöka göra någon läxa samt ha ansiktsmask senare. I morgon är det ju måndag igen och en ny vecka med träning, skola och Valborg också!
 
~Vårtecken!~

 

You can do It, if you only have hope..

 Spenderade kvällen hemma hos Hanna efter en låång men rolig dag med mycket basket. 
Vi gick ut och gick efter att ha hört med massa folk om vad som händer i vår lilla stad.. och det var dött! Ingen som hittade på något så vi bestämde oss för en promenix sedan gick vi hem till Hanna och såg filmen Soul Surfer, har ni sett den?
Väldigt inspirerande och stark film, rekommenderas!
Nedanför ser ni Trailern..


 

Bästa om finns!

Att komma hem efter en skön kväll men fina flickor till ett nystädat rum och nybäddad säng!
Nu säger jag i alla fall godnatt! Får ingen sovmorgon "i morgon" heller, ska upp och vidare till Västerås för DLT(distriktslags-uttagningar), innebär helt enkelt att jag ska träna två träningspass basket i Västerås! Hoppas ni får en bra dag!
 

 

Fredagslyxen slår till!

Spenderade förmiddagen på Caffe Latte med mina fina och efter det åkte jag hem och somnade skönt i soffan till Ellen Degenre's show, hur bra är inte det förresten? Hon hade dock en gäst som gästspelade en "vaggvisa", så det var nog anledningen till att jag somnade.. Men nu har jag i alla fall precis druckit lite kaffe och ätit Chokladbollar(mums!!)..ska sätta igång att städa mitt rum nu!

Senare ska jag över till Hanna och förhoppningsvis några fler fina flickor, Ha en bra helg fina läsare! 
 

 

Just smile like an idiot

 Äntligen fredag!
Tre lektioner på schemat idag sedan Café Latte med tre fina vänner. Perfekt sätt att starta helgen på, inte sant?