piezes

Slappar ner

Spenderat nästan två timmar åt städningen, rensat lite lådor, dammat, dammsugit och moppat golven. Känner mig ganska duktig där jag nu ligger framför Greys med kaffe och choklad! Dags att slappa ett tag för min del! 

"To do list"

 - Städa övervåningen med musik på grymt hög volym
- Träna, ska kanske testa ett pilates-pass
- Plugga lite matte och engelska som säkert inte kommer ske
- Mumsa choklad och titta på Grey's 


Det är vad min dag består av. Kvällen har lite spridda planer, får se vad det blir. 
Hoppas ni får en bra helg!

Kass bild på morgonens frukost!


 

Hösten nalkas

Sett höstlöv och flyttfåglar redan, det är inte ens september! Avskyr verkligen att den svenska sommaren är så kort, känns som man inte hinner njuta alls av värmen innan det är dags för kyla igen...

Har i alla fall haft en bra dag. träffat elin och nu ikväll en myskväll i sjukstugan Grinneby. Tittat på film osv. På hemvägen hade jag oturen att gå under ett vattenfall, usch! 

Hejdå

Under medicinen idag blev det lite te och fika. Vi hade en liten avskedsfika för en klasskompis som flyttar ifrån oss nu. Lite sorgligt, men vi håller ju alltid kontakten med varandra på ett eller annat sätt, vilket är bra!

 

"Manboy" became a man!

Är helt förälskad i Erics nya album "Forgive me", den kom ut på Spotify igår och har sedan dess bara lyssnat på den. Älskar låtarna Boomerang, Coming Home och Forgive me mest, men alla är såå bra! (Länkar albumet i bildern under). Älskar Erics nya stil och "sound", han har verkligen börjat utvecklas och jag tycker han bara blir bättre och bättre! "Manboy" har blivit endast "Man", det bevisar han med detta albumet! 
 


 

Hotellet på Mallorca

 

Helt otroligt... 

Men balkongen var större än själva hotellrummet. Jag och Hanna funderade på om vi skulle sova där någon natt under stjärnhimlen men det var bara första natten som det var bra väder. Men utsikten var det ju inte fel på i alla fall! 


 

Words

If you've once been hurt,
you're so scared to get attached again.
And you have this fear that every person you start to like,
is going to break your heart again.  
 


 

Dum dag

Blev ett litet kvällsmål i form av smoothie och kuddmacka samtidigt som idol gick på tvn.

Långa jobbiga torsdagar har jag i alla fall, så skola är det som täcker största delen av dagen, ikväll är det träning i Västerås som gäller!

 

Några nyheter!

Har ärligt talat börjat tycka att mitt bloggande på devote är tråkigt, jag tycker själv att min blogg är tråkig och ointressant. Vill prova på något nytt nu så nu till hösten tänkte jag ändra lite igen, precis som förra året...

Jag tänker byta bloggprotal till och börja med. Först var det Forme som jag skulle byta till, jag var helt säker. Men de har ignorerat mina mejl om att flytta min blogg till dem i två veckor snart så jag har börjat tröttna och söker mig därför vidare. Jag funderar på Spotlife också, men är inte säker på hur dom flyttar bloggar och vart man ska vända sig i så fall. Någon som vet?   
Det är därför har min blogg stått lite stilla, eftersom jag har väntat och fortfarande väntar på svar från Forme.

Men kan berätta lite om vad jag ska ändra på när jag väl bytt portal.

- Kommer att byta bloggnamn (till vad avslöjar jag inte än)

- Kommer såklart fixa en ny design och layout på bloggen och även texten på mina bilder.

- Kommer ha en speciell e-post där ni kan kontakta mig samt beställa bilder och fotograferingar om det skulle vara någon intresserad. Kommer kunna framkalla mina bilder i olika storlekar osv, mer om det sen.

- Kommer börja att "lära ut" de fototips och redigeringstips som jag kan. Genom bilder och filmer kommer jag visa er exempelvis hur du får en bra detaljerad bild på månen samt hur jag redigerar mina bilder i Gimp.

Är sugen på att sätta igång, så det är väldigt frustrerande att Forme inte svarar mig!
  


 

Undantag för lördagar

Sitter hungrig i skolan och väntar på att vården ska sluta, längtar efter att få äta i skolans mat, eller inte. Men igår så fick vi sticka varandra för första gången i fingret! Ganska häftigt fast det inte är sån "big deal" egentligen, men det var ganska kul faktiskt! Låter lite ond när jag säger att det är kul att sticka folk, men det är sant...

Träningen i går var en befrielse också, så himla skönt att få springa av sig all god spansk mat och onyttigheter. Nu börjas det igen med nyttigare mat med undantag för lördagar, då får man alltid tjocka sig lite! Hoppas ni mår bra. 
 


 

Spåntanbild

 Spelar musik högt i rummet och redigerar bilder! Har spenderat ca två timmar med dom nu och är inte klar än, pust... 
Men det är roligt såklart och man blir påmind om hur mycket vi faktiskt sett! Vi åkte in till Palme två kvällar i rad och där fanns det mycket att se, även att jag och Hanna ägnade måndagen åt lite shopping och en fotoshoot vid stranden. Där spelade vi även in en liten videoblogg som jag ska försöka hinna lägga upp ikväll!

Om ca 1 timme så ska jag få springa av mig lite spansk mat, glass och choklad i from av basket, ska bli skönt!
 
Liten spåntanbild på mig och Hanna från stranden i Lördags!


 

Back to Sweden

Börjar med att säga förlåt för att det har varit lite dålig uppdatering under dessa dagar. Hade planerat att göra några inlägg från Mallorca via mobilen, men internet var lite dåligt där borta och väldigt dyrt! 
Men vi är hemma igen nu!

Vi har haft en några bra dagar, det var häftigt att flyga, häftigt att vara i ett annat land och återigen häftigt att få prova på lite spanska. Men vädret var en besvikelse! Lördagen var underbar, 31° och strålande sol. Vi trodde verkligen alla dagar skulle bli så, jag som inte har varit utomlands tidigare trodde att det var det ända vädret som fanns, haha! Men söndagen var mulen och temperaturen runt 27°, så det var fortfarande varmt, men ingen "riktig" värme. Måndagen regnade det och under natten till måndagen var det nog det värsta åskvädret jag varit med om, man såg inga blixtrar utan det var hela himlen som lös upp av skarpa sken, hemskt!

Skolan och träning tar min tid idag, skulle ju vilja sitta hemma och redigera bilder, det blev några stycken kan man säga! Men ska ta tag ett litet tag i alla fall när jag kommer hem. Hoppas ni haft en bra helg!