piezes

New love

Har en ny kärlek när det gäller musik. Chris Rene som var med i X-factor i USA upptäckte jag för några dagar sedan och älskar verkligen den här låten med honom. Den spelas hela tiden på spotify, tryck på bilden! 
 


 

Roliga katter på Youtube

Tog mig igenom stan med godkänt betyg i alla fall. Det är jobbigt, men har i alla fall fått med mig en bikini som jag accepterat. Mamma bjöd mig sedan på lunch och vi kom båda överens om att vi ska göra ett nytt försök igen när vi kommer hem från Tjörn på några andra affärer här i stan. Får hoppas på att jag hittar någon snygg med rätt passform då... men det är ju inte så troligt, men hopp är ju det som lämnar en människa sist sägs det ju! 

Var hos Hanna ett tag och vi tittade på film och skrattade åt roliga katter på Youtube, alltid lika kul. Nu ska jag äta och sedan börja packa lite, hoppas ni får en fin kväll!
 


 

Bikini-drama

Greys och frukost måste vara ett av de bästa sätten att vakna till på. Greys är just nu så bra också, redan inne på femte säsongen och får inte nog! Det här med serier kommer bli mitt liv, är orolig att jag inte kommer göra något annat än titta serier i framtiden..haha..

Idag så står massa saker på "schemat". Ska ner på stan med mamma och fortsätta jakten på bikini till Mallorca. Prova bikinis är något av det värsta jag vet, har så sjukt svårt att hitta rätt storlek och form. Många provningar har slutat med att jag rasande dragit av mig allt och slängt det på golvet i provhytten, tagit på mig mina kläder och sedan gå ut och aldrig vilja prova bikinis igen... Blir så avundsjuk på alla bilder och kompisar jag ser som kan bära fina bikinis utan axelband, med mönster och färger som jag bara kan drömma om. Det är sällan det finns något som passar som är någon annan färg än svart... hur kul är det? Detta är även ett av mina största komplex och som jag har väldigt svårt att jobba med... jag ser bra ut i bikini!

Senare ska jag i alla fall träffa Hanna och kanske några fler kompisar och hitta på något roligt. Ska även börja packa, på lördag drar familjen till Västkusten! 
 
In my dreams... 


 

Breakeven

Passade på att ta en myskväll med mamma eftersom min bror spenderat dagen i Stockholm och min pappa på golfbanan. Mamma och jag hade en sådan där speciell "Mor och Dotter-dag".

Vi fikade framför filmen Safe Haven som var en riktigt bra film! Sedan lagade vi mat också och tog oss an ännu en film. Det blev filmen Ego, den är svensk och faktiskt hur bra som helst! Sorglig men sjukt bra så om i inte sett den måste ni se den! Nu ska jag redigera lite biler, kanske se Greys, men efter det ska jag nog sova! Kram på er
 


 

Disel

Ny jeansskjorta från disel som jag köpte för några veckor sedan. Kommer dock inte ihåg vad den kostade men snygg är den!
 


 

Bastu-Sverige!

Det har varit så sjukt varmt idag! Klagar inte, älskar sommaren och det måste vara en av de bästa somrarna på flera år i Sverige, men man blir ju så trött av värmen! Vill träna och kan inte det pga av vädret eftersom det är för kvavt för att ens springa upp o ner för trappan (nästan). Men tog några kilometer i spåret idag med Fredrik. Vi väntade dock tills klockan va nio innan vi drog ut och det var fortfarande väldigt varmt att springa! 
 

Termometern som sitter på vår altan, helt sjukt!


 

Ulrik Munther part 1

Bilderna kom lite senare på dagen än tänkt. Men har varit och fixat pass och handlat med pappa så det fick bli så, bara 25 dagar kvar till Mallorca! 
 


 

Helt galet sjukt!

 Detta är helt sjukt! Kan fortfarande inte fatta det... 
Jag ska till Mallorca! Resan är bokad, jag åker med Hanna och hennes familj den 23:de augusti, det är helt sjukt.. Sjukt för att jag inte varit utomlands(om man räknar bort Danmark)sedan jag var två år! Har aldrig flugit alls känns det som eftersom jag inte minns det. Å nu ska jag åka snart, kommer inte fatta det förrän vi åker till Arlanda och sitter på flyget, kommer garanterat ju fota sönder och vara helt i extas där borta! 


 

Dåligt samvete

Vaknade med världens huvudvärk. Hat på det, för egentligen skulle jag och några vänner ner till den ända stranden som finns i Köping och sola och bada. Men så blev det inte och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra riktigt. När det är 30° ute får man ju ångest och dåligt samvete när man är så trött att man inte orkar göra något annat än ligga inne i sängen. Ska nog ta en alvedon och lägga mig ett tag. Hoppas på att det blir bättre så jag kan va med på planerna för ikväll... hoppas ni mår bra, kram!