piezes

Winning ground

Några kilometer + styrke med Hanna avklarat. Nu ska jag njuta av bra musik innan jag bjuder över min fina vän på filmmys här. Utanför mig blommar åkern, så ska försöka tvinga med henne ut dit och fota lite också! Hoppas ni får en bra kväll, ingen måndagsångest för mig längre, är ledig och det är så skönt! 
 


 

The Impossible

Igår spenderade jag en lördag för mig själv. Skulle egentligen först på fest, men vi kunde inte ta oss dit utan skjuts och det hade vi ingen. Sedan var det prat om att åka till Cityfestivalen som äger rum i Västerås, men jag kände att jag verkligen inte orkade! Så jag tog en kväll för mig själv, kan vara skönt ibland det med! 

Under kvällen redigerade jag bilder och myste framför filmen The Impossible. Den handlar om tsunamin som var 2004, i den fick man följa en sann berättelse om en familj under katastrofen. Grät lite, hehe men den va i alla fall jättebra!   
 


 

Sommarshorts

Sommarshorts jag köpte på Hollister i Stockholm, de är hur sköna som helst! Ville egentligen ha en annan färg... men det fanns inte i min storlek, så det fick bli dessa!
 


 

SOMMARLOV...igen!

 Herregud vad skönt att det äntligen är sommarlov... igen! Craschade i sängen när jag kom hem och sov i en timme. Efter det så satte jag igång med att redigera bilder från igår! Är snart klar och kan kanske visa er dem ikv! Blev riktigt nöjd med vissa bilder och fattar fortfarande inte att vi såg dem igår. När jag tittar på videosarna inser jag hur mäktigt det var! 

Nu ska jag över till Hanna. Min fina vän har gjort mat och bjuder mig på Tacopaj ikväll. Efter det ska jag fira att jag har "semester" med henne och kanske någon mer under kvällen, vi får se! Hoppas ni får en bra helg!

 Inviger helgen med den här bra låten!


 

Chasing dreams

 Hade en helt underbar dag igår! Kommer berätta allt om den kommande dagar... 
Just nu är jag påväg till min sista dag på jobbet, är hur trött som helst eftersom jag somnade vid halv 1... men sista dagen... skönt men samtidigt lite sorgligt, det har faktiskt gått ganska snabbt! De på avdelningen är så trevliga, både personal och boende så det blir att säga hejdå till många. Jag kanske kommer tillbaka eftersom jag går den linjen. Men nästa år inriktar vi oss lite mer på sjukvård, som är vad jag vill jobba med. Har bakat lite, inte för att vårdhem har brist på sådant.. men gjorde det i alla fall för att säga hejdå... 

(Bild från Weheartit)


 

På tågetRoar mig med Hanna och boken "pojken som kallades det"... Snart framme och då väntar lite shopping i Gallerian!

 

Taggad till tusen!

Anledningen med turen till Stockholm är att vi ska se detta super bra bandet som ska spela på Gröna Lund! Kan knappt bärja mig, The Script är ju så otroligt jäkla bra! 
 


 

Lite slit, det var det värt!

 Har jobbat hela kvällen på att få ett mer "professionellt" utseende på min blogg. Har haft många funderingar och förslag på hur det ska gå till. Än har jag inte fixat allt, skulle vilja ändra stilen på rubriken med min egna text.. någon som vet hur man gör det? Eller om det ens är möjligt än på devote? I alla fall så var headern det svåraste att komma på... låg vaken i går natt och funderade hit och dit, ville presentera mig själv samtidigt som jag ville visa att jag tycker om fotografering. Till sist efter många förslag och försök så blev jag nöjd med det jag gjort nu. Phuuu! 

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan lägga mig och sova. I morgon är det Stockholm som gäller och vad vi ska göra där avslöjar jag i morgon! Hoppas ni mår bra, puss på er! 


 

Segt

Devote laddade för länge i morse och hann inte göra några inlägg, surt. Nästan lika surt som vädret är ute nu, spöregn.. tur att mina föräldrar ställer upp och skjutsar mig!