piezes

I'm waking up, I go to sleep.

 Devote fungerar fortfarande lite sådär. Men det går om jag väntar ett tag...
Ska snart träna och har spenderat eftermiddagen framför Grey's anatomy, började titta nu eftersom OTH är slut för min del. Känns som en del av livet lämnat dig, kommer sakna det där programmet, så sjukt jävla bra!

Detta är nog det mesta bilder ni får se just nu. Från Evelinas shoot, har inte hunnit redigerat mer bilder pga jobb och trötthet. Men är inne på sista veckan nu, sen så får jag sommarlov och då kan jag fota, redigera och bomba er med nya bilder dagligen!

 

Coming home

 Tänkte tipsa om denna underbara video till Coming Home som Eric släppte igår.. Kan man bli bättre? Bra låt, snygga Eric och cool musikvideo! Han är toppen!

 

In the sunlight

Haft en trött dag idag. Humöret är ändå ganska på topp och har nyss kommit in efter att ha spelat lite basket med far min, hur kul som helst! Längtar till säsongen drar igång igen... Har förhoppningsvis träning i morgon och på onsdag! 

Imorgon så ska jag och Carmen jobba över lite. Vi måste det eftersom vi behöver gå lite tidigare på Torsdag då en trip till Stockholm förhoppningsvis väntar! Hoppas ni haft en bra dag!
 

 

Dreamy!

Två bilder jag redigerade lite annorlunda från Evelinas fotografering, för att få mer "Dream"-effekt. 
 

 

Skulle aldrig stanna...

 Avslutade min söndag med en runda på 5km med Hanna. Gick väl ganska bra förutom att jag fick hemsk håll den sista kilometern, men bet ihop och sprang hela vägen in i mål i alla fall. Skulle aldrig klara av att stanna, skulle bli grymt besviken på mig själv efteråt isf!

Senare kom min lilla mupp Elin hit och vi pratade mest om allt mellan himmel och jord och drack te/saft. Den saten drar till Grekland på torsdag och tror ni inte jag är lite avundsjuk? Ska ju jobba en vecka till nu innan jag får sommarlov igen!
 

 

Äntligen!

Äntligen fungerar det okej igen! Inte perfekt än då jag måste vänta ett tag innan sidan laddas klart, men det går i alla fall.. Så jag börjar med att bjuda på bilder från förmiddagen under midsommar, har lite catch up att göra!
 

 

Trött dag

Devote på datorn fungerar fortfarande inte och har ingen aning om varför... Tills dess förblir uppdateringen från mobilen!
Gårdagen var bra! Bra folk, bra dag och nedanför ser ni bild från kvällen då vi var ute o plockade 7 sorters blommor. Idag är det match i dambasket! Så ska se på det och sen jobba med att redigera bilder. Hoppas ni får en bra dag! 

Devote, bli min vän!

Devote samarbetar inte alls! Så får bli ännu ett mobil inlägg. Ska precis bege mig ut och träna lite basket, efter det ska jag för första gången på flera månader testa en runda på asfalt. Köpt nya skor, visar er när devote är på bättre humör! Ha en fin kväll!,
Bilden är från en tråkig stund på jobbet då jag fick för mig att rita Hanna. 

Något utav det sjukaste jag varit med om!

Över 60 myggbett på en kväll, inte konstigt att jag idag har varit trött, irriterad och har ont i huvudet pga att det kliar sönder! Det värsta är att det bara blir värre om man kliar och att det ser så äckligt ut, så jävla hemskt! Ska en vacker dag utrota mygg, vad gör dom för nytta? De skadar mig och det gör ont, får panik!
 

 

Look, a deer

I går när vi fota så hade vi länge sällskap av ett sött rådjur. Dom är så mycket större när man kommer närmare än när man ser dem på exempelvis åkern! 
 

 

Lite omväxling

 Idag åker jobbet med alla äldre ut till en arbetare som bor i Himmeta. Där väntar lite pyssel inför midsommar och en chans för de äldre och oss att få lite omväxling. Hoppas på att det är kul!