piezes

Rain is like a lullaby

Ligger ute i vår soffa på altan och lyssnar på regnet. Skulle kunna somna nu på en gång... Ska inte till skolan i morgon, behöver tid att packa och göra lite inköp. Hoppas ni haft en bra dag, godnatt! 

Need to bring it back up

Två av sakerna jag också köpte i Västerås! En svart tjol(syns inte så bra, kommer bättre bilder) och tub toppen som är från Gina för 99:-, tjolen är från Vero Moda och kostade 80:-.

Allt är bättre med mig nu. Vi har pratat och är sams, så det är skönt!  
 

 

Believe in me!

Utbrottet igår handlade återigen om basketen i Västerås. Vi tar upp det gång på gång i min familj och det leder aldrig någonstans, jag är bara så trött på det! Pappa säger "Det fungerar inte i praktiken, men självklart vill jag att du ska spela basket". Jag kommer aldrig fatta vad han menar med att det, jag vet att han inte tänker ställa upp att skjutsa mig, så jag tar tåg/buss? Kan han inte bara hjälpa mig hitta lösningar på den här "praktiken" om han nu tycker att jag ska spela? Hur svårt kan det vara?

Diskussionen bollades hit och dit, helt plötsligt så började det snackas om att jag skulle ta ett "sabbatsår" från basketen tills jag fått körkort och för att pappa skulle slippa stressa hem från jobbet och skjutsa mig. Då brast det!
Min familj vet hur mycket jag har kämpat för att ta mig dit jag är idag. Under ETT ÅR när vi inte hade något lag i Köping så åkte jag ner till hallen, vi var 2-4 pers varje träning och jag var alltid där i minst två timmar. Slet som ett djur för att utvecklas även om jag var ensam. Sprang i skogen, gymmet osv. Nu, när jag äntligen får respons, kom med i distriktslaget och är erbjuden att börja spela med Västerås så ställer ingen upp och börjar klaga över sina problem med detta, även om det finns lösningar! Jag kan klara av skolan och jag kan klara av att ta mig dit, behöver bara lite uppmuntran och stöd från min familj! Så det var därför jag blev sjukt ledsen igår, jag känner mig sviken av dem. En till anledning till det är att jag vet att baksten inte är något att satsa på, om två år ska jag söka till högskola och då kanske jag inte ens blir kvar här. Så jag känner att om jag ska få spela och njuta utav det så är det nu. Snart måste jag kanske lägga av i alla fall..

 

Känns som ett hål i bröstet, det gör ont!

Går och lägger mig med en dundrande huvudvärk. Kvällen har inte alls slutat bra, utan i tårar av ilska och ett sår i min själ. Aldrig känt mig så sviken som jag gjorde ikväll och det gör ont! Det känns verkligen i hela mig när jag är sårad och vill bara begrava smärtan i sömn... så godnatt!
 

 

Antar utmaningen!Lunch på stan med två fina eftersom vi slutade vid 11.
Efter det gick vi till Zoo affären, har nämligen tagit upp kampen mot mina föräldrar om att få skaffa en kanin. Har länge velat ha en och jag känner nu att jag är stor nog att ta hela ansvaret. Det krävs dock lite övertalning... Men hur kan man säga nej till detta?

 

Outfit..?

Något jag sällan lägger ut..
Linnet är nytt och inte alls speciellt, mörkblått från JC, 129:-. 
 

 

En runda med kexet

Skulle egentligen tränat i Västerås.. men på grund av jobbande föräldrar och att jag inte kan tåg/buss tiderna än så fick jag stå över. Mår sådär över det, men tog en liten sväng med kexet här nedanför så det känns ändå okej. Fick lite tid över till läxor, fota och sola så blev en bra dag i alla fall. Har träning i morgon igen, på fredag åker vi till Uppsala och är där på cup tills söndag!
Men nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra dag!
 

 

Ny header!

Bestämde mig för att ha lite sommar även på bloggen. Det är såhär den nu kommer se ut fram till hösten då allt blir hemskt och mörkt igen....
 Headerbild/bakgrundbild 2013-05-28

 

En hög med fynd!

En hel hög med kläder dom jag ska visa er så småning om! Väldigt glad över allt, alltid roligt med lite nytt! Nu ska jag lägga mig och plugga ett tag innan jag sover, men till er säger jag redan nu godnatt! 
 

Två av köpen idag, en skyddslins till min kamera samt ett filter för displayen! 

 

Lyckad dag!Nöjd tjej med nya tränings- och sommarkläder är påväg hem efter en lyckad dag i Västerås med mormor och morfar! Dom är bäst o skämmer bort mig så mycket, vad har jag gjort för att förtjäna så bra morföräldrar?
Fikat har vi också gjort!