piezes

Inviger julen

Med favorit tofflorna på spenderar jag kvällen framför tv:n med familjen. Ätit hemlagat julbord och med massa ljus och pynt kan jag inviga min jul!!!

Matchen gick dock inge bra. Förlust med fyra poäng mot ett lag vi skulle ha vunnit över om vi spelat bättre, men det kan inte alltid gå bra!

Besviken på idol

Hade planer att egentligen åka till munktorp för att ha idolmys, men pga att vi inte hade någon skjuts hem så blev det inte av. Också viktigt att jag kom hem så jag kan sova i tid, för i morgon är det gameday!! Men när inte Munktorp blev av bjöd jag över min lilla Elin på idolmys i stället. Vi hinner inte ses så ofta så det kändes bra att äntligen få träffa henne för lite "catch up", hon är bra den tjejen! Nu ska jag klunka i mig lite te, sen knyter jag mig för idag! Vad tyckte ni förresten om de två finalisterina till idol? Tyckte Elin och Erik eller Erik och Kevin skulle varit där!! 

Lika besviken över idol som jag var över att jag brände min marshmallow i sommras... 

 

Snart är jag öppen!

Eftersom vi har tagit bort en kurs på vårt schema så har jag sovmorgon idag till tio!
Som vanligt tar jag alltid vara på mina mornar och åt god frukost samtidigt som jag satt och tittade på när mamma julpyntade. Ska snaaart öppna upp mig inför julen! Som jag längtat till första december och snaart är det första december och första advent! Sen räknar vi bara ner dagarna till jullov..! 

 

Kvalité i Saades röst

Har hört många som säger att Eric inte kan sjunga, att han låter konstigt osv. Men jag tycker inte det, har sett honom live fleera gånger och han sjunger verkligen inte dåligt! För några veckor sedan var han med i Kalle Moraeus och sjöng för en gång skull inte en av sina egna låtar (eller jo, men även denna). Tycker hans röst kommer fram jättefint i den! Han gömmer sin röst bakom sin musik ibland, men denna är verkligen ett bra bevis på att han kan sjunga! Så mysig sång också!!
 

All star team!

Här kommer äntligen lite bilder från helgen i Arvika! På grund av ryggen har jag inte kunnat sitta vid datorn någon längre stund och därför hamnade jag efter med att fixa dem..Men nu så!
Tänkte inte berätta så mycket om matcherna, vi spelade mindre bra första och halva sista, medan den i mitten och sista halvan var riktigt bra!
Helgens reslutaten lyder:
Match 1: 39-44 till VB
Match 2:  52-59 till VB efter förlängning då vi spelat lika efter full tid.  
Match 3: 27-51 till VB
För er som är intresserade tänkte jag ändå länka till vår sida där vår ass. coach har skrivit mer ingående om våra matcher: LÄÄNK
Bildstreeeaam

Klago-inlägg

Tar mig till skolan idag!
Med ryggen eller inte, ska träna ikväll också så det är bara för den att hänga med. Har faktiskt inte lika ont nu, ipren, tigerbalsam, varmt bad och en underbar mamma som masserat varje kväll tror jag har hjälpt! Ska så klart ta det lugnt och känna efter ikväll... nog tjat om ryggen, det ända jag skriver om just nu känner jag!

I stället kan vi väl klaga på att det börjar bli riktigt kallt och jävligt och ingen snö än! Fryser konstant, inne som ute och vår skola är precis inte som en bastu... skulle kunna säga att vår skola är som ett växthus, släpper in all kyla och låter den stanna kvar där. Spelar ingen roll hur mycket kläder man har utan man fryser oavsett...   Tjööt, tjööt, klaga, klaga. Nu ska jag vara positiv!
  

En fantastisk rubrik

Fick bli hemma från skolan idag. 
Känner att min rygg gör mer skada än nytta av att sitta på de obekväma stolarna i skolan. Vill att den ska bli 100 till i morgon!
Vet att det kanske inte går men den är bättre och blir bättre hela tiden, så förhoppningsvis med vilan idag så blir den ännu bättre.. Så denna dag kommer bestå av mycket vila framför filmer och serier!

Började i alla fall med en skön sovmorgon. Gick upp vid halv nio och gjorde frukost och satte igång filmen Hobbit som jag ännu inte sätt, skäms! Men nu fick jag det gjort och tyckte faktiskt den var helt okej! Saknar lite karaktärer såklart men de kanske dyker upp i de andra filmerna..? Vet i alla fall att min favorit Orlando Bloom och Legolas kommer vara med i de andra!  

Kurerar med alla medel

Första gången på väldigt länge som jag satt och tittade på en träning. Hela kropp och själ vill upp dit! Men jag fick inte ens följa med i bilen om jag var ombytt... Vet själv att jag inte skulle klarat av att träna bra idag, men abstinensen biter sig fast som en fästing! Så gör ALLT för att ryggen ska bli bra igen. Tog precis ett bubbelbad och ska sova inatt med tigerbalsam och en varm vetekudde!

Kommande filmer 2014!

Ser verkligen fram emot filmåren fram över. Nästa år kommer bland annat tre filmer som jag längtar jättemycket efter! 

1. Vampire Academedy.
Har läst alla sex böckerna och när jag fick reda på att det gjordes film för ett halvår sedan kunde jag knappt vänta! Den kommer ut på alla hjärtans dag och jag har sååhääär höga förväntningar på den eftersom böckerna var hur bra som helst! 


2. 22 Jump Street.
Som är en fortsättning på 21 jump street, älskade den! Lägger upp trailern för ettan eftersom den för tvåan inte kommit ut än, vet inte när den kommer förutom att det är 2014.. men hoppas den blir lika bra som ettan!


3. X-men: Days of future past
Har ju sett alla andra och dom är faktiskt jättebra!
 
 

De värsta ställen att ha ont på…

Rygg status: Sådär idag. Massagen jag fick av Hanna lugnade ner den ett tag, på kvällen smörjde mamma in mig med tigerbalsam och så sov jag på en mjuk kudde för att få ryggen så rak som möjligt. Det är fortfarande inte bra och tänkte ett tag stanna hemma från skolan, men så blev det inte. Så kämpar på en dag till, hatar detta så mycket! Vi kom fram till i skolan att det värsta sakerna att ha ont i är nog ryggen, magen och munnen. Totalt orörlig känner man sig, usch! 

Annars mår jag väl bra. Mycket negativt nu när man inte kan vara som vanligt men det går väl över så småning om. 
Har lite kortare dag i dag också så det är skönt! 


 

Älskar den människan!

Blodsockret var verkligen på minus när jag kom hem. Trött efter helgen, hungrig pga att maten idag var piss och ingen frukt eller fil fanns kvar och för att ryggen gjorde fruktansvärt ont i slutet. Så när jag kom hem var jag tvugen att sträcka ut mig i sängen och ta en ipren för att försöka få musklen att slappna av. Det hjälpte lite och nu ska jag snart över till Hanna. Eftersom hon har en massagebrits hemma så har hon erbjudit sig att ge min rygg en genomkörare, älskar den människan! Måste fixa med bilderna från helgen också... men ryggen är prio ett då det är match igen nästa helg och en vecka med träningar!