piezes

Den sista veckan - sammanfattning


Måndag: Vi städade ur våra skåp och lämnade ifrån oss nyckeln för sista gången. Sedan gick vi runt i skolan en stund och gjorde utmaningar, bland annat att ha badkläder utanpå sina vanliga kläder.

Tisdag: En händelserik dag. Först var det studentfrukost i matsalen. Efter det hade vi en avslutning för oss treor som fixades av ettorna och tvåerna på vårdprogrammet. Vi körde en tävlingar, åt tårta och tittade på mycket bilder och minnen från dessa år. Våra lärare gick även upp i slutet och sjöng en låt som de hade skrivit till oss, skratta så mycket! Kanske lägger upp den senare. Efter det fick vi springa ut i regnet för att invänta att betygen skulle sättas med resten av alla studenter. Blev mycket ljud när klockan väl slagit tre kan jag säga, aldrig mer behöva kämpa för det där äckliga A:et! På kvällen firade vi i regnet med rondellhäng! 

Onsdag: En dag fylld av massa galna utmaningar! Tyvärr kommer jag inte kunna lägga upp allt vi gjorde, men om ni vill se det själva så tror jag att ni kommer åt det HÄR. Det är studenternas facebooksida och om ni trycker på "inlägg efter sida" borde ni få se en massa tok! 

Torsdag: Ännu en dag med mycket aktiviteter! På förmiddagen hade vi studentfoto och att se alla sina klassmates iklädda vad de ska ha på vår studentdag var en alldeles speciell känsla. Det känns så overkligt men samtidigt så häftigt och spännande! På kvällen sen var det vår sista studentfest och jag bjuder på denna suddiga men glada bild tillsammans med två av de bästa boys jag känner! Festen blev riktigt lyckad, men jag kan väl säga att jag ångrade lite att den blev "så lyckad" på fredag, haha! 

Fredag: Upp hyfsad tid, sätta sig på bussen tillsammans med tre vänner och åka mot Västerås för att fira våra vänner som tog studenten där. Här är bilder på två av mina tre pärlor som tog studenten, grattis, grattis!! Var alltså på tre studentmottagningar igår och mådde ganska kasst där ett tag, haha. Men får skylla mig själv! Dagen var fylld av glädje och några tårar ändå och blev själv ganska taggad att  få stå och skrika mig hes på flaket en sista gång tillsammans med mina vänner. På kvällen var det rondellhäng där vinnarna av utmaningsveckan avgjordes. Vi kom delad 1:a men förlorade tyvärr utslagningstävligen, men vi är lyckliga tvåor ändå! Så har min sista vecka i skolan sett ut i stora drag, minnen som kommer vara för livet!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas