piezes

Behöver du träningsmotivation?


Tillsammans med svenskkosttillskott.se

Motivation till träning handlar om olika saker för mig. Men motivation är något som dagligen diskuteras på mitt arbete, men även mycket på sociala medier. Jag upplever att vi som regelbundet tränat i flera år ofta får frågan hur vi orkar, hur vi finner tiden eller så är vi lite knasiga. Det pratas helt enkelt ofta om motivation och hur en hittar den. När jag får frågan brukar jag svara att det mest handlar om diciplin samt att få in en vana. Motivation för mig handlar om småsaker. En motiverad dag för mig kan vara att solen skiner, att jag är på bra humör eller att jag vet vilken god matlåda som väntar på mig efteråt. Men en stor motivation för mig som är ganska underskattad är faktikst träningskläder.

Genom åren har jag märkt att det gör otroligt skillnad att ha fräscha träningsplagg och gå till gymmet och känna sig snygg. Inte snygg som i att du har sminkat dig, fixat håret eller så. Utan mer att det du går till gymmet i är bekvämt och du vill visa upp det. Precis som jag kände i dessa byxor från Better Bodies och Svensktkosttillskott. Precis när jag fått hem dem så längtade jag till nästa pass då jag skulle använda dem.

Nu har jag använt dem i ett par veckor, använt dem på mina pass och även min egna styrketräning. Tvättat dem och verkligen dragit ut på det för att verkligen bilda en rättvis uppfattning om vad jag tycker om dem. (Förutom att de är sjukt snygga). För jag tipsar inte och står inte för något jag inte tycker är bra, det kommer jag aldrig göra.


Men jag kan stolt säga att de är näst intill exakt vad jag söker efter i ett par bra träningstajts. Midjan är inte för hög men inte heller låg. Passformen tycker jag är bra och älskar verkligen militärmönstret! Å det viktigaste enligt mig, svett och underkläder syns inte igenom! Det negativa med dem är att kanten ibland viker sig och då får jag lätt ocharmiga veck, för den som är lite pryd då haha. Får dra upp dem emellanåt bara. Annars måste jag säga att jag är nöjd, de sitter väldigt skönt! Vill ni ta en titt på dem så hittar ni dem här!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas