piezes

Emerald cave - Koh Lanta


Två halvsnygga bilder vi fota med Oscars Go-pro. Här hade vi precis sett havsormen simma under oss. Tyvärr ganska dålig sikt, men lägg märke till fisken framför oss på bild nummer två haha!


Efter vi ätit lunch så åkte vi till det sista stället. Det kallades Emerald Cave och var känt bland annat för den häftiga passagen och för att pirater förr gömde skatter här. Om ni googlar på namnet får ni upp lite häftigare bilder än de jag lyckades ta. Det var nämligen fullt med turister, framför allt kineser som älskar att åka på dessa turer trots att de flesta inte ens kan simma. Vi fick höra en hel del roliga historier från dykarna vi lärde känna som haft dem som elever. Så intressant folk och så olika oss! 

När vi simmat de 80 metrarna genom det mörka berget så kom vi ut till en liten strand. Ovanför och runt oss såg det ut som på första bilden. Det kändes som vi befann oss i botten på en stor vulkan. Riktigt häftigt men återigen svårt att fånga verkligheten på bild!

Vi spenderade ungefär en halvtimme på stranden. Gick runt och kollade vad som fanns och fotade. 

Väldigt fint vatten var det även här och bergväggar som sträckte sig högt upp och omringade oss. Något jag tar med mig från den här resan är alla upplevelser, som jag är så glad att vi tog oss tiden att göra. Dykningen slog allt, inga tvivel. Men jag är ändå glad att jag fått sett så mycket, har det att minnas tillbaka till men också dela det med er!

18 april 2017 08:02 | Resor |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas