piezes

Hotelltips i Krabi


Sista natten i Thailand spenderade jag och Elin på ett hotell i Krabi. Bilresan mellan Koh Lanta och Krabi där flyget gick var ungefär fyra timmar. Så vi hade bestämt sen länge att vi skulle åka en natt före avresan för att slippa de extra fyra timmarna, på vår annars 14 timmar långa resa. Tanken var att jag och Elin skulle shoppa den sista kvällen. Så vi ville ha ett centralt hotell som även var nära till flygplatsen och hittade till slut detta - Krabi Front Bay Resort. (bild från google)

Vi hade hamnat väldigt flott igen. Men precis som på Phi Phi ville vi kosta på oss lite lyx efter att ha levt med kakelackor och mygg i tre veckor. Hotellet var stort, de rummet vi fick var luftigt, fräscht och ganska stort det med.

Utsikten var väl inte den mest spännande vi haft. Det var ganska lite rörelse runt omkring. Men vi såg lite av Krabifloden som löpte längs med andra sidan vägen.

När vi anlände till hotellet var det sent på eftermiddagen och vår skjuts från Koh Lanta hade dragit ut på tiden. Så både jag och Elin fick se oss besegrade när det kom till shoppingen. Dessutom låg närmsta bra shopping några kilometer bort och det var för sent för att något av det skulle vara öppet. Så vi bestämde oss för att svalka oss en stund i den fina poolen, duscha och sen gå iväg för att äta och promenera runt lite i staden.
Poolen var verkligen fin! Det kändes lite tråkigt att vi bara skulle spendera en natt på hotellet och att vi kom så pass sent på dagen. Vi fick inte se så mycket av Krabi, men vi fick i alla fall en mysig kväll där. Eftersom vi skulle upp tidigt blev det inte så mycket mer än så vi han med heller.


+/-

+ Bra och fräscha rum
+ Trevlig och hjälpsam personal
- Frukosten var sådär. De serverade mycket mat (typsikt thailänskt), men det var för mycket mat och för lite frukost.
+ Fint poolområde, vet faktiskt inte hur långt ifrån stranden var.
- Det låg inte så många restauranger i närheten och var ganska dött område. Notera dock att vi var där på kvällen. Men för att komma in i Krabi behövde du ta taxi eller gå en ordentlig promenad.
- Dyrt, haha! Tror vi betalade ungefär 600kr var för en natt.
+ Nära till ett supermarket och massage-stället.

27 april 2017 10:49 | Resor |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas