piezes

Jobbhelg

Hur skönt är det inte med freeeedag mina vänner? Fick sova ut i morse efter att ha gått upp fem ett par dagar, verkligen skönt. Börjar vid två idag och då går jag på ännu en jobbhelg. Brukar gå väldigt bra, men det är alltid lite tråkigt att jobba när de flesta andra är lediga. Det kommer jag nog alltid tycka vad jag än jobbar med.

Just nu håller jag på att fixa lite lunch samtidigt som ett avsnitt Vampire Diaries rullar vid sidan om. Blir broccoli-soppa idag! Brukar annars anse att soppa tillhör hösten. Det är i alla fall godare att äta det då tycker jag. Men nu hade vi en broccoli hemma som började bli dålig så det är det perfekt att göra soppa på den. Men ju mer vår det blir ute desto mer blir jag sugen på sallad och frukt i stället! Gjorde den här salladen ni ser på bilden i veckan. Älskar parmaskinka och soltorkade tomater! 


Nu är vi förresten inne på de sista inläggen om Thailand, har några kvar bara. Har ni några önskemål om vad ni skulle vilja se mer av eller vill att jag skriver mer om?   

21 april 2017 12:00 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas