piezes

Restaurangtips Koh Lanta - Yang Graden


Om ni någon gång besöker Koh Lanta så måste ni gå till restaurangen Yang Garden. Det är svenskar som driver restaurangen och deras matkoncept var nytt för mig. Här så beställer du köttet/fisken som du vill ha. Jag och Elin valde anka och Oscar tog något fläskkött. Till detta beställer du sen ett antal smårätter till som du får på sidan. Vi bestämde oss för att beställa in fem olika och dela på. Bland dem fanns: 


Stuvad majs - Var nog det vi minst tyckte om av det vi beställde men fortfarande förvånansvärt gott. Hade ingen aning om att det gick att stuva majs. 
 › Rostad pumpa med fetaost - Detta var så himla gott! Pumpa äter vi så sällan hemma, men det var riktigt samrrigt. 
Gnocchi - svårt att förklara vad det ens var för något. Men även detta var gott!
› Blåost- och päronsallad - Blåosten var så himla god till ankan! Jag fick hoppa över päronen på grund av allergi. Men både Elin och Oscar sa att det var gott tillsammans. De hade även blandat i lite cashewnötter mums!
Rödbetschips - det bästa tror jag. De var dem som fick mig att rycka åt mig rotfruktschipsen när jag fick syn på dem här hemma. Ska prova göra egna någon gång, blev så krispiga och smakfulla!

Till efterrätt beställde jag en Cheescake med hallonsorbet. Är så besviken på mig själv att jag inte tog en bild för det var nog en av de bästa jag smakat. Så himla väl tillagad och perfekt efter vår måltid. Detta var en av de finare och lite dyrare restaurangerna vi var på. Men det var helt klart värt det. Bra personal, mysigt inrett och framför allt proffsig mat!! Tänkte lämna er en länk till deras meny om ni vill kika på deras utbud själva, ni hittar den här.

20 april 2017 08:00 | Resor |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas