piezes

Restaurangtips på Koh Lanta 2

Det var en varm dag som jag och Elin bestämde oss för att gå en hike till ett vattenfall. Av någon anledning intala vi oss att vi kunde gå dit, gå hiken och sen gå hem. Klokt tänkte vi, härligt med lite extra motion! Det var bara det att vägen var uppför, asfalt, ingen skugga och när vi väl var hemma räknade vi ut att vi åtminstone gått över en mil. Längs vägen hem stannade vi på ett ställe. Vi chansade i princip då vi verkligen behövde en paus och mat för att orka den sista biten hem. Benen bar oss knappt. Svettiga och lortiga längtade vi bara efter mat, vårt hus och en dush.

Stället vi snubblat över hette NOON sunset viewponit och visade sig vara en av de finare restaurangerna på Koh Lanta. Vi hade ingen aning, vi läste knappt vad som stod på skyltarna utan tänkte bara maaaat. Men det var superfint! Dessutom med denna fantastiska utsikt från vårt bord!

Vi passade inte alls in egentligen, så som vi såg ut haha. Men då var mat viktigare än något annat och vi beställde deras fish and chips. Vi beställde även fruktdryck, något som jag i princip drack till varje måltid här nere. Frukten smakar så mycket mer och oftas mixas det bara med vatten - men det smakar så himla fräscht och gott ändå! Jag tog annanas och Elin tog mango.
Det ser lika gott ut om det var! Vi hade hamnat på en restaurang där det märktes att de kunde laga mat. Menyn erbjöd väldigt fina och blandade rätter. Men tyvärr fick vi inte tillfälle att äta där flera gånger då vi hittade den så pass sent på resan. Jag skulle ha velat göra det. Men därför kan jag inte ge en helt rättvis recention heller. Men det är absolut en restaurang som jag vågar rekomendera vidare. Maten kändes fräsch och vällagad. Dessutom satt du och blicka ut över det fantastiska havet vilket gjorde upplevelsen så mycket bättre!

5 april 2017 21:59 | Resor |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas