piezes

Det här gör mig rädd

Medeltidsdagarna och den årliga långhelgen i stugan Folingstorp. Det är alltid så bra där, så trevligt folk och vi har så kul! Ägnade kvällen till grillning, kubbspel och jaga mygg haha. Vi ska ut dit idag igen. Så fler bilder kommer då. Men jag måste ta upp en annan sak. Något som hände igår som gjorde mig så jävla, rädd, ledsen men främst arg.

Efter en trevlig förfest så åkte vi in till krogen. Med tanken att träffa lite annat folk, dansa och fortsätta kvällen där en stund. Men det finns personer i vår omgivning. Svartsjuka djävlar som har satt sig själva i skiten, fega kräk som inte vet hur de ska hantera situationen de själva satt sig i. Igår stötte vi på en av dessa personer som gick fram och skadade en kille i vårt gäng. Vilket ledde till polisdrama, vilket ledde till en arresterad och en anmälan om misshandel. Å jag måste bara få uttrycka min frustration över detta. 

Det finns alltså människor som den här personen. Som sårat min vän, som varit en idiot mot henne. Men som fortfarande tar sig rätten att förstöra våran kväll. På ett hotfullt sätt dessutom. Genom att gå till attack mot de som står henne nära. Det gör mig så obeskrivligt arg samtidigt som det gör mig rädd. Hade det kunnat vara mig han gjorde illa om jag hade sagt fel saker? Vad är en sådan människa kapabel till egentligen? Vad drivs de av om inte en enrom ånger och rädsla för vad de gjort? Som de sen inte vet hur de ska hantera när personen de sårat väl står framför dem?

Men jag förstår fortfarande inte. Hur kan våld vara det som den här personen kommer att tänka på. När det finns så många alternativ. Det gör mig rädd, arg och så trött. Jag är trött på drama. Jag är så trött på att vi har de här personerna runt oss. Som kommer åt oss och som kan förstöra så fruktansvärt mycket för oss. Som gör att vi tänker till två gånger innan vi beger oss ut någonstans. Ni är fler och vi avskyr er allihop. Vi har kommit över er, varför kan ni inte lämna oss ifred?

Jag är så glad för dem här personerna. Vi förtjänar verkligen inte den skit som dessa personer utsätter oss för. Tur att vi står tusen gånger starkare än dem tillsammans!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas