piezes

En blåsig helg i paradiset


Direkt efter jobbet på fredagen så satte jag och min bror oss i bilen ner mot Tjörn. Vi körde totalt fel tack vare ett misstag och en fel rutt på GPS:en så det tog nästan 5,5 timmar fös oss att komma ner. Typ en timme mer än vanligt. Vi var så irriterade och så trötta när vi väl kom fram. Men sen kunde vi skratta åt det och spelade lite kort innan vi gick och la oss.
Älskar att få rulla upp gardinen på morgonen och se havet, de söta husen och höra fiskmåsarna. Älskar Västkusten! Vi åt i alla fall frukost och gjorde oss i ordning innan vi tog bilen mot Göteborg och Liseberg!

Fyfan vad folk det var! Det är förståeligt i och för sig. Men det var inte ens kul. På nästan sex timmar hann vi med fyra åk, det är inte ens okej egentligen. Men de åken vi gjorde var i alla fall roliga. Har längtat länge efter att få åka Helix och efter lite mer än en timmes kö fick jag i alla fall åka den. En av de bästa berg-och dalbanorna vi åkt kom vi överens om. Den var grym! Sen åkte vi även deras nya gunga, Loke. Kul att ha åkt, men kommer aldrig göra det igen. Inte en attraktion för mig.

Sen åkte vi tillbaka till Tjörn och Klädesholmen. Killarna tog ett dopp i havet och sen begav vi oss till favoritstället Kylen för middag. Kan verkligen se hur trött jag var på det här bilderna. Blanka ögon som försöker hålla sig öppna, haha! Det tar på krafterna att vara bland så mycket folk och leka med adrenalinet. 


Trots att vi höll på att blåsa bort så fick vi en trevlig kväll. God mat och quiz på Kylen. Det är när vi hittar på sådana här saker som vardagen känns helt okej att återgå till. Det var skönt att få komma bort ett par dagar och i alla fall låtsas att jag inte ska upp klockan sex i morgon. En helg går fort, det har jag verkligen lärt mig nu!

6 augusti 2017 19:25 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas