piezes

Life update:


» 
Jag har fått förlängt! Igår skrev jag på det nya kontraktet och jag kommer bli kvar på Strömsholm, i alla fall fram till november. Får jag kommer jag stanna längre, trivs så himla bra! Älskar mitt jobb och jag känner mig verkligen hemma kring alla djur.

» I veckan fick jag tiderna på Köpings damlags basketträningar. Jag kommer nog inte bli lika engagerad som för några år sedan. Men jag kommer troligen börja träna med dem någon gång i veckan. Har saknat basketen. Så att bara ha det som ett till sätt att röra på sig känns så roligt. Tänk vad jag kommer kunna variera min träning i höst. Ser verkligen fram emot det! Då jag fortfarande kommer hålla pass på Actic också.

» 
Jag har tagit många vuxna steg på den senaste tiden. Jag letar i detta nu efter lägenhet, jag bokar möten med min bank och personliga rådgivare där. Jag tar kontakt med vården för att ta tag i andra saker. Ja, jag har bara tagit tag i mig själv helt enkelt.

Jag ser så mycket fram emot att starta upp min nya sida på den andra portalen och ta med er på denna resa. Det känns som jag börjat en ny resa, mot det självständiga vuxenlivet typ. Å jag känner mig så redo för det!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas