piezes

Nu är det semester!


Vet ni vad? Nu har jag semester i en vecka! Kommer spendera veckan med att göra exakt det jag känner för. Har faktiskt inte planerat in något och det är det som känns så välbehövligt. Inte passa tider och inte behöva ha några måsten. Idag ska jag sitta här, jobba med med den nya bloggen och absolut gå ut på en promenad i det fina vädret.

Annars då? De senaste dagarna har jag haft fullt upp. Det har varit jobb, träningar och lägenhetssökande. Första basketträningen var jag på i onsdags. Det var så jobbigt men så roligt! Det märks att jag inte har kunnat prioritera kondition så mycket som jag velat i sommar. Men nästa vecka drar spinningen igång igen och då kommer lite mer konditionsträning igen. I onsdags var jag också och kollade på en lägenhet här i stan, en etta på 35 kvm. Men den föll mig tyvärr inte alls i smaken, var ganska omodern och inte vad jag letade efter. Jag har bestämt mig för att det ska få ta tid. Jag vill komma in och verkligen känna "här vill jag bo". Så sökandet fortsätter nästa vecka.

Igår träffade jag några vänner från jobbet på kvällen en stund. De hade grillat oså. Men jag kom lite senare eftersom vi firade min fina mamma som fyllde år. Men vi satt och pratade några timmar innan vi åkte hemåt allihop. Det är en så speciell känsla för mig att jobba med människor i min egen ålder. Som jag faktiskt kan umgås med även utanför och det är så himla härligt!

26 augusti 2017 13:58 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas