piezes

Nationaldagen


Sveriges fina nationaldag i dag! Hoppas ni firar den väl och visar uppskattning till vårt underbara land. Så härligt att solen får skina på de svenska flaggorna som vajar idag också och att större delen av befolkningen är lediga.

Jag är också ledig efter att ha jobbat mitt första kvällspass igår. Vi går från halv fyra till tolv ungefär, så det är ett väldigt annorlunda pass. Har nog aldrig jobbat längre än till tio inom vården tidigare. Men det var faktiskt ganska mysigt. Promenera med hundarna i solnedgången där vid halv elva och åka hem när mörkret började falla. 

Förutom att det är nationaldagen så är det även dags för studenternas årliga Å-race. Min bror tar studenten så han ska självklart delta med sina vänner. Det är två år sedan vi gjorde detta och jag minns det som om det var igår. Hur jävla vidrigt det var! Vi hade ösregn och kallt. Inte alls roligt i stunden, då ville jag bara hem. Men ändå kan jag se tillbaka på det och skratta. Det var så bedrövligt, äckligt och hemskt - men en upplevelse! Något jag alltid kommer minnas.

Något jag också alltid kommer minnas var vår fina båt och vårt "Hitta Nemo"-tema som tog hem första pris i utklädnaden.

6 juni 2017 13:12 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas