piezes

Vilka poddar lyssnar ni på?

När lyssnar ni på poddar? Jag gör det oftast i samband med en promenad, när jag städar, lagar mat eller när jag solar. Jag tycker verkligen om att lyssna på poddar. Det är avslappnande samtidigt uppfattar jag det givande. Vilka är era favoritpoddar förresten? Dessa är mina!

P3 dokumentärer - Det är nog få som missat P3's dokumentärer där på topplistan. Tycker den här podden är så intressant och samtidigt väldigt horribel. Oftast är det ju hemska saker deras avsnitt handlar om och jag tycker de lägger upp sitt sätt att berätta så bra. Det är intressant, spännande och framför allt brukar jag bli väldigt tagen.

Therese & Zäta - Jag vet egentligen inte varför jag lyssnar på den här podden eller om jag egentligen tycker den är speciellt bra. Men det är något med den som jag fastnat för. Kanske är det att jag finner den så lättsam, på ett skönt sätt. Therese och Zäta babblar bara så härligt på i sina avsnitt och de är bara så trevliga att lyssna på tycker jag!

Creepypodden - Tror jag har tipsat om den här förut och det är nog ännu en pod inte så många missat. Den är ju såååå bra! Jag älskar att behöva ifrågasätta vad jag tror på och inte. Jag älskar den spänning som de flesta avsnitt innehåller och behöva väcka funderingar kring det okända.

Ångestpodden - En pod jag egentligen har lite svårt för. Jag måste medge att jag helt ärligt tycker tjejerna som driver podden är lite larviga emellanåt. Men de pratar trots allt om ett viktigt ämne. Å jag förstår verkligen att de försöker lätta upp stämningen kring ett ämne som annars är väldigt tungt. Så jag har förståelse för deras flum ibland. Därför älskar jag när de bjuder in gäster och måste sitta koncentrerat för att prata med den personen. Men som sagt, så viktig pod och du lär dig så mycket av att lyssna på den!

30 maj 2017 07:52 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas