piezes

Kategori: Mitt studentår -15

Studentpresenter - så mkt fint!!


Så mycket fina smycken som jag fick på min student!! Är så glad över allt och tacksam över hur generösa alla även fast jag bara var glad att de var med mig denna dag. Förutom dessa smycken fick jag bland annat pengar, en vas, lite flytta hemifrån grejer, en kokbok, presentkort och mycket kärlek! Världens bästa dag!! 

Studenten - Utspringet


Utspringet, som på Ullvigymnasiet sker på en balkong över ett helt hav av släkt och vänner. När jag sprang ut där så fylldes jag av sådan chock, lycka och lugn. Jag hade mina betyg i handen, jag hade kämpat klart och jag sprang verkligen ut med mina vänner. Fick se min familj i folkhavet med min skylt och nånstans där brast det. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna, men jag skrattade bara och lät dem komma. Äntligen behöver jag inte kämpa, må dåligt och stressa sönder för att få det där jävla A:et! Det är kanske inte så konstigt att tårarna kommer när den insikten kommer till en!

Efter utspringet får vi gå ner för att hälsa på våra nära och kära, ta kort och få massa kärlek - jag var som ni ser fortfarande tårögd. 

Påväg till flaken

Kaos


Kaos är vad som beskriver min dag ganska bra. Känns som jag har 1000 saker att hinna med men inte alls tiden till dem. Just nu är packningen i full gång och som ni ser på bilden finns ett kaos även där, haha! Det är så nära nu, vi åker verkligen till Malta i morgon! Resan som vi satt och bokade i november och som vi redan då började längta till. Det är sjukt vad tiden går snabbt egentligen! Nu ska jag sätta lite fart igen, hoppas ni mår bra! Förrsten så har jag gjort i ordning massa tidsinställda inlägg under tiden jag är borta:)

Vilken känsla


Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Men jag kan väl börja med att säga JAG HAR TAGIT STUDENTEN!! 
Jag har upplevt en av de bästa dagarna i mitt liv och vill tack alla vänner och familj som gjorde min student till något jag kommer minnas för livet. Men som med allting annat så tog det slut och jag vaknade  i morse och kände mig allmänt tom. Jag mår i alla fall bättre än jag förtjänar och har njutit av en frukt-frukost i solen och har sen dess legat ute och solat. Men det finns en tomhet där, men nu är det bara att ladda om och börja tänka på Malta, som vi åker till redan på tisdag! Ska bli så himla kul, bara jag tillsammans med några av de bästa tjejerna jag känner! 

Som ni förstår har jag en del bilder att gå igenom, men bilder från studenten kommer såklart! 

Naglar till studenten


Studentnaglarna är fixade, det börjar verkligen närma sig nu! 
Måndag, men vi behöver faktiskt inte gå i skolan längre så jag, Hanna och Frida drog till Västerås för att göra lite sista minuten shopping och naglar inför onsdag. Är jättenöjd med mina naglar, var ute efter något enkelt och det fick jag! När vi kom hem från Västerås bytte jag om på direkten, mötte upp Elin och åkte till gymmet. Körde ett benpass med tyngre vikter idag och det kändes att jag gått runt på stan hela dagen! När jag skulle köra lite pulshöjande i slutet för att krama ur det sista ur benen så fanns det nästan inget kvar att krama ur, skön känsla ändå! Nu har jag fräschat till mig igen och är påväg mot studenternas sista rondellhäng. Det är bara att tagga som satan nu!! Kul att ni fortfarande är kvar och läser trots att uppdateringen är lite kass just nu, kram på er! 

Den sista veckan - sammanfattning


Måndag: Vi städade ur våra skåp och lämnade ifrån oss nyckeln för sista gången. Sedan gick vi runt i skolan en stund och gjorde utmaningar, bland annat att ha badkläder utanpå sina vanliga kläder.

Tisdag: En händelserik dag. Först var det studentfrukost i matsalen. Efter det hade vi en avslutning för oss treor som fixades av ettorna och tvåerna på vårdprogrammet. Vi körde en tävlingar, åt tårta och tittade på mycket bilder och minnen från dessa år. Våra lärare gick även upp i slutet och sjöng en låt som de hade skrivit till oss, skratta så mycket! Kanske lägger upp den senare. Efter det fick vi springa ut i regnet för att invänta att betygen skulle sättas med resten av alla studenter. Blev mycket ljud när klockan väl slagit tre kan jag säga, aldrig mer behöva kämpa för det där äckliga A:et! På kvällen firade vi i regnet med rondellhäng! 

Onsdag: En dag fylld av massa galna utmaningar! Tyvärr kommer jag inte kunna lägga upp allt vi gjorde, men om ni vill se det själva så tror jag att ni kommer åt det HÄR. Det är studenternas facebooksida och om ni trycker på "inlägg efter sida" borde ni få se en massa tok! 

Torsdag: Ännu en dag med mycket aktiviteter! På förmiddagen hade vi studentfoto och att se alla sina klassmates iklädda vad de ska ha på vår studentdag var en alldeles speciell känsla. Det känns så overkligt men samtidigt så häftigt och spännande! På kvällen sen var det vår sista studentfest och jag bjuder på denna suddiga men glada bild tillsammans med två av de bästa boys jag känner! Festen blev riktigt lyckad, men jag kan väl säga att jag ångrade lite att den blev "så lyckad" på fredag, haha! 

Fredag: Upp hyfsad tid, sätta sig på bussen tillsammans med tre vänner och åka mot Västerås för att fira våra vänner som tog studenten där. Här är bilder på två av mina tre pärlor som tog studenten, grattis, grattis!! Var alltså på tre studentmottagningar igår och mådde ganska kasst där ett tag, haha. Men får skylla mig själv! Dagen var fylld av glädje och några tårar ändå och blev själv ganska taggad att  få stå och skrika mig hes på flaket en sista gång tillsammans med mina vänner. På kvällen var det rondellhäng där vinnarna av utmaningsveckan avgjordes. Vi kom delad 1:a men förlorade tyvärr utslagningstävligen, men vi är lyckliga tvåor ändå! Så har min sista vecka i skolan sett ut i stora drag, minnen som kommer vara för livet!

Just wanna stay in this moment


Tänkte bara kika in en snabbis och tacka för alla snälla ord som ni lämnat i kommentarerna, blir så glad! 
Idag har vi haft studentfotografering och det gick ganska bra hoppas jag. Har sen dess äntligen fått strosa runt i min sköna jumpsuit och samla krafterna inför kvällens sista studentfest. Håller tummarna på att vi får behålla solen, framför allt på onsdag! I skrivande stund sitter jag och lyssna på Måns nya album och fixar mig lite innan det är dags att gå över till Hanna. Blir ett sista röj med studenterna på Hantis ikväll och jag är taggad!  

Betygen är satta!


Så var betygen äntligen satta!! Vilket firades av alla studenter i regnet, alltså detta väder.. suck. Men inga ledsna miner utan nu är det bara att ladda om med ett glatt humör inför rondellhäng och tältning hos vår snälla lärare ikväll. Men först ska jag ut och springa några kilometer och äta något.  

Sista veckan


Måndag, sista veckan och för de flesta den sista stressen innan skolan slutar för sommaren. 
Men för oss är skolan redan över och vi kommer tillbringa denna sista vecka av vår skolgång med att göra utmaningar och göra allmänt kaos med resten av studenterna. Ovanför ser ni en bild från dagen, utmaningen var att ha bad/underkläder utanpå kläderna. Förutom det har vi också burit en lärare genom biblioteket och målat naglarna på en annan. Denna vecka kommer bli full av aktiviteter så det gäller verkligen att hänga med i svängarna. Men jag tror även att detta är en av de veckor som jag kommer minnas länge och tänka tillbaka på ofta.

Jag är redan hemma, blev en kort skoldag idag då vi bara skulle lämna in skåpnycklar och göra en del utmaningar. Ska precis lägga mig och vila en stund innan jag tar tag i lite städning. Lite senare åker jag till gymmet och kör ett rygg- och magpass, planering och prioritering är extra viktigt denna vecka när det är så mycket som händer och kommer hända hela tiden. Men herregud vad mycket roligt vi ska ha!