piezes

Kategori: Videos

Tre ryggövningar - Video!


Till slut har jag äntligen filmat några övningar till er. Varje onsdag kommer det komma upp ett träningsinlägg här och vi startar med en video med tre ryggövningar. Den första är en kombination då jag kör 10st av båda i 3set. Tycker om att sätta ihop övningar och köra så kallade "superset". Ibland blir det fler än två jag sätter ihop, brukar bränna bra!

Den sista övningen i videon fick jag improvisera fram handtag eftersom vi inte har några. Annars brukar det finnas fria handtag att använda, men för tillfället är alla våra trasiga och slängda. Men det fungerade utmärkt att göra som jag gjort i videon!

Halloween snacks! - healthy edition

Välkomna till Halloween-veckan!
Idag bjuder jag på två tips på lite nyttigare snacks till Halloweenbordet. Inspirerat från denna sida, men i min egen tappning.

Till dessa behöver du:

Spöken och andar är något jag tror på, gör du? Halloween är andarnas helgdag och liksom många andra hedrar vi dem lika väl som vi firar det andra. Dessa små spöken förvarar jag dock i frysen och inte i graven. De är inte alls svåra att göra och inte tidskrävande. Viktigt är att låta spökena få tina lite innan du smakar på dem. Då utlovar de en god smak utan att orsaka dig den hemska åkomman brainfreeze!;)

Glöm inte att välja HD!

Till dessa behöver du:

Min mamma åt glupskt upp dessa tre små monster jag gjorde. Kanske bär de på någon förbannelse som ökar aptiten hos dem som äter dem… och gör dem själva till glupska monster? Hur som tvingas jag avstå eftersom jag inte tål äpplen. Men roliga var de att göra i alla fall! 

Glöm inte att välja HD!

Effektiv mag-övning


Hallå, hoppas ni fått en bra start på denna helg! Jag tog helg i torsdagskväll och det var så efterlängtat. Igår körde jag tabata + ett benpass, men efter det låg jag död resten av dagen. Längesedan jag var så här utmattad fysiskt och psykiskt. Så denna långhelg jag har unnat mig ska bara fyllas med selfcare, bra människor och vila. Körde ett magpass tidigare idag på gymmet och för ovanlighetens skull filmade jag en av övningarna jag gjorde. Det var väldigt lugnt och lite folk så då passade jag på!  Detta är 10 indrag + planka i 20sek X4 som jag gör på en box, riktig ab-killer!
Vill ju gärna dela med mig övningar så ni får ta del av min träning även på plats. Men jag tycker inte om att ta bilder eller filma mig själv, särkilt när det finns människor som kan se mig. Men det är något jag kan försöka jobba med om det är något ni vill se mer utav?

Friday fun


Det har tillkommit en ny kategori här. Precis som jag på måndagar lägger upp citat så tänkte jag lägga upp lite humor på fredagar. Tagga inför helgen med lite skratt - för fredag är en bra dag att skratta lite extra på tycker jag!:D  

16 magövningar - video

 
Ber om ursäkt för att mitt fokus på kameran inte sammarbetar.
Magövningar är en principsak tycker jag. Basic - övningar som man kan kombinera och utföra på tusen olika vis bara man har lite fantasi och kunskap. Visar i alla fall de flesta av mina basic övningar som man kan göra både hemma och på gymmet. På gymmet använder jag mig mycket av TRX-band, bänkar, vikter, maskiner m.m, för att göra övningarna mer varierade, jobbigare, effektivare osv. Mage är min favoritmuskel, det är viktigt att komma ihåg att trots att du inte "tränar" mage så följer den med i många andra övningar som du gör under dina pass - så ett tips är att alltid försöka spänna bålen när man gör sina övningar! :D

Leg exercises


Blev ändrade planer igår och i stället kom Evelina till mig en stund på kvällen. Vi tittade på The women in black 2, första filmen tyckte både hon och jag var grym så denna var bara ett måste. Den här var helt okej tyckte vi, inte jätteläskig men helt klart sevärd! Myste till det med lite dadelbollar som jag bakat, mörk choklad och te, trevligt som vanligt med mycket prat också. 

Idag har jag lagom träningsvärk i mina ben och rumpa. Efter förra veckans pass tog det nästan fem dagar innan jag inte kände av träningsvärken längre, haha. Lagom är alltid bäst som man brukar säga, men visst är det härligt att ha tagit ut sig till max och verkligen får känna det. Tränade som sagt med lite pulshöjande övningar igår och det har jag planerat att göra emellanåt så musklerna får jobba på ett annorlunda sätt. I videon nedan kan ni se några av övningarna jag använde mig av, övning 3,4, och 6 va några jag gjorde igår! Nu ska jag göra vid mig och åka till Västerås för att spendera tid där med mormor och morfar, hoppas ni får en bra dag!

FRIEND TAG


Hanna och jag tar reda på hur mycket vi vet om varandra egentligen genom det populära internetfenomenet Friend Tag. 

All the sounds in you're mind


Nu kan jag äntligen börja ta lov! I morgon börjar vi halv tio och ska bara ha en timmes avslutning innan det är ledigt några veckor, ska bli underbart! Nu ska jag stoppa i mig en mandarin och åka till sjukgymnasten. Efter mötet med henne stannar jag nog kvar på gymmet en stund. I tisdags var jag där och körde biceps och ben, idag blir det triceps och mage! Såg förresten den här videon igår via Vine, haha dog. Det är verkligen såhär jag har känt ibland!! 

Embrace life


Jag vet inte om jag publicerat denna video förut. Men i så fall gör jag det igen för det är den verkligen värd, den är så fin och tänkvärd. 

Video från tjurrusningenNär vi var i Spanien så fick jag uppleva tjurrusning för första gången. Först trodde jag att det var som tjurfäktning eller nå liknande och ville absolut inte gå in. Finner inget nöje alls i att se djur plågas eller människor som beter sig om idioter för att visa sig "modiga". Men jag måste erkänna att detta var något annat. Efter att ha sett lite på avstånd gick jag med på att gå in en liten stund. Jag la upp en liten video till er så ni skulle få se lite mer än bilder.

Adrenalinet satte faktiskt igång av någon anledning, även om vi aldrig var långt inne på banan. Men ärligt talat så tror jag inte just detta är  illa för tjuren. Tanken kom till mig när Rebekah sa att det såg ut ungefär som när hon lekte med sin hund. Jag tror faktiskt att tjuren tycker att det är ganska kul, till en början... För vem skulle inte bli frustrerad av att jaga någon som man aldrig fick tag på och som retades samtidigt? För en hund blir ju också frustrerad efter tag, eftersom den vill gosa. Men ni ska också veta att det inte var samma tjur hela tiden, de bytte mellan säkert 3-4 tjurar. Dock kunde hemska saker hända, som jag aldrig lyckades fånga på film. Till exempel så föll några av tjurarna ner i vattnet, men dock fick snabbt hjälp upp. Så njaaa, delade åsikter om denna typ av underhållning, vad tycker ni?

How to make Sangria


God morgon! Tänkte börja denna fredag på ett bra sätt. Jag jobbar till tolv sen tar jag helg! Med tanke på att helgen är här så tänkte jag visa när jag och Rebekah gjorde Sangria i Spanien! Blev väldigt gott och det var superenkelt! Det kommer defenitivt vara något som jag kan bjuda mina vänner på framöver, smak av sommar!