piezes

Kategori: Videos

Like a girl


Sitter och smuttar på en kaffe latte och ska snart åka till jobbet. Men tänkte först kika in här och publicera en video som jag tycker bör spridas. Det är en reklam som Always har gjort och den har ett så bra budskap. Håller med, vem har inte fått en nedvärderande kommentar för att en är tjej? Särskilt när en var mindre? #likeagirl ska inte betyda att en är svag eller sämre på något sätt - nej, bra reklam!

Chockad kompiz!


Igår så överraskade vi Hanna med en födelsedagsfest! Vi har hållit det hemligt i ungefär en vecka och hon anade ingenting. Så chockad blev hon när hon klev innanför dörren efter en middag med sin syster då tjugo personer stod och skrek och sjöng. Hon fick även sin premiär på krogen efter en galen kväll med bra folk. Jag följde inte med på krogen eftersom vi skulle upp till mormor och morfar idag. Brukar vara lite tradition att åka upp dit och äta när det är mors dag. (Då mormor har fyllt år också, grattis!) Ska tillbringa ett tag där med släktingar och äta gott!

Grattis underbara bästa vän!


Torsdag, men inte vilken torsdag som helst. Nej, idag fyller min undebara vän 18 år! Jag hoppas på ännu fler underbara minnen med dig, nu som 18-åringar. Ni ska bara veta vad denna tjej och jag gått igenom tillsammans. Utan henne skulle jag inte vara den jag är idag, grattis som faaan bästa Hanna! â™¡

Ulrik Munther video


En liten snutt från förra sommaren då vi var och såg Ulrik Munther! Han är väl inte en jättestor idol för mig. Men jag tycker han är så charmig och så j*vla sjukt musikalisk!

Något som intresserar?


Kom på igår när jag rensade datorn här om dagen att jag har en hel hög med videos på olika artister som jag filmade i somras. Bla The Script, Eric Saade, Ulrik Munther, Medina, Darin m.fl. Är det något ni skulle vara intresserade av att se? I så fall lägger jag gärna upp lite klipp då och då!

Macklemore, Globen 2013

Det var verkligen svårt att klippa ihop en sådan A-W-E-S-O-M-E konsert.
Men lyckades få ner två timmar till ca 6 minuter i alla fall, de minuterna beskriver ganska väl den magiska uppleverlsen jag, Hanna, min bror och hans kompis hade igår! Tyvärr är ju ljudet och bilden som den är, men tycker det inte gör så mycket ändå. Kommer minnas detta förevigt!

Macklemore 2013 from Linnealof on Vimeo.

The Script - höj och njut!

En ganska lång men värd film jag klippte ihop från konserten på Gröna lund. 
Skakig på hand och fokus strular lite ibland. Men inget kan förstöra att det är 7 minuter av The Script, det är så värt att få leva i den världen, även om det bara är 7 minuter. Vill tillbaka, dom är grymma och jag är så glad att vi åkte dit!